Završna konferencija

U četvrtak, 15. rujna 2016. na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld održana je završna konferencija projekta Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa: uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoj pod nazivom Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa, diplomacije i suradnje za održivi razvoj pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar-Kitarović.

Završni sastanci projektnog tima i ekspertne radne skupine

Krajem kolovoza i početkom rujna na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold održani su završni sastanci projektnog tima i ekspertne radne skupine projekta Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa: uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja na kojima su finalizirani izvještaji te dogovoreni svi detalji završne konferencije koja će se održati 15.9.2016.

Stručna konferencija Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa, diplomacije i suradnje za održivi razvoj

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld organizira u četvrtak, 15. rujna 2016. u Zagrebu s početkom u 10:00h stručnu konferenciju Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa, diplomacije i suradnje za održivi razvoj. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar-Kitarović.

Sastanci u lipnju i srpnju

Na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold održani su tijekom lipnja i srpnja sastanci projektnog tima u sklopu projekta Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa: uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja na kojim su članovi projektnog tima obaviješteni o tijeku provedbe projekta i statusu poslanih Zahtjeva za nadoknadom sredstava.

Osmodnevna radionica - Usavršavanje nastavničkih kompetencija i unaprjeđenje kvalitete nastavnog procesa

Na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u sklopu projektnog elementa Usavršavanje nastavničkih kompetencija i unaprjeđenje kvalitete nastavnog procesa u svibnju i lipnju održana je osmodnevna radionica o metodama aktivnog učenja koje u centar stavljaju studente. Radionicu je vodio psiholog Mihael Kozina, prof. Na radionici su sudjelovali nastavnici VŠMOD-a te nastavnici iz partnerskih institucija, IRMO-a i IRB-a, kao potencijalni predavači novog nastavnog programa Međunarodna suradnja i održivi razvoj.

PROJEKT:

RAZVOJ I PERSPEKTIVE MEĐUNARODNIH ODNOSA:
Uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja

OPERATIVNI PROGRAM:

Razvoj ljudskih potencijala

U SKLOPU PROGRAMA:

Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira

FINANCIRANJE:

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda
Ukupna vrijednost: 1.697.675,68 HRK
Sredstva EU: 1.612.791,90 HRK
www.strukturnifondovi.hr

NOSITELJ:

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije

PARTNERI NA PROJEKTU:

Partneri na projektu